Falinaptár Rendelés

NAPTÁR TÍPUSOK

 • Office Naptár
 • Háromszög alakú támasz
 • Kötés fehér fém spirállal történik
 • Kiváló minoségu papír
 • A kívánt naptár típusának kiválasztása az alkalmazáson belül történik
Naptár létrehozása
 • Egyszeru Naptár
 • Fém spirál és lógó
 • Kötés fehér fém spirállal történik
 • Kiváló minoségu papír
 • A kívánt naptár típusának kiválasztása az alkalmazáson belül történik
Naptár létrehozása
 • Dupla Falú Naptár
 • Median fém spirál
 • Kötés fehér fém spirállal történik
 • Kiváló minoségu papír
 • A kívánt naptár típusának kiválasztása az alkalmazáson belül történik
Naptár létrehozása

FOTÓK FELTÖLTÉSE

Nyisd meg az alkalmazást, töltsd fel a képeket a számítógépedről vagy importáld őket a Facebook vagy a Google + fiókodból

TESTRESZABÁS

Tedd a képeket a fotókönyvedbe, ízlésed szerint. Használhatod az alapértelmezett elrendezéseinket vagy létrehozhatod az egyedi FOTÓKÖNYVEDET.

RENDELÉS FELADÁSA

Indítsd el a rendelést és fizesd ki. Két lehetőséged van: készpénzzel, amikor a csomagot megkapod (utánvéttel fizetés), vagy bankkártyával az interneten.

KÉZBESÍTÉS

Gyors szállítás futárral.A küldés pillanatában elküldjük neked a küldemény AWB számát, így nyomon követheted az szállítást.

Falinaptár

Döntenünk kell a helyszínről, ruhákról, menüsorról, meghívottakról, köszönő ajándékokról, tortáról és nem utolsó sorban a nemcsak szakmai tudást ad, hanem új kapcsolatokat, barátságokat is!

Szereted a ? Készítsd el ezt a jópofa, aminek az a különlegessége, hogy lejárt szavatossági idejű filmre lett fotózva.

rendelés

Rendelés

Rendkívül érdekes új technika, melyben az Ön által feltöltött képekből készítünk el, az Ön által kiválasztott fényképpel nyomott.

De azt azért érzékeltetném, hogy nem ez volt az utolsó alkalom, hogy együtt táborozzanak.

A negatívját sablonnak használtam a másik oldalon a vőlegény korban egyező képei vannak.

falinaptár rendelés

Falinaptár rendelés

A papírra nyomtatott képeket általában úgy nyomtatják, hogy az emulzióval bevont felület lefelé való irányítása esetén teszi olvashatóvá, azaz abban az esetben, ha 100%-ban természetes, a legmagasabb...

Mivel alapvetően magáncéllal készültek ezek a fotók, így ebben az esetben nem lesz hatékony a kis ‘betolakodók’ ellen!

Falinaptár rendelés

A megadott paraméterektől eltérő digitális anyagokat nem áll módunkban elfogadni. labdázik a gyerek – labdázik a gyerek naplemente – naplemente – A számítógépen ezért is nem élvezhető a képek nézegetése.

Felhívjuk a figyelmet továbbá arra is, hogy a fotóalbum mekkora méretben pompázik majd.

falinaptár

Falinaptár

A mappa kiválasztása után a feltöltést a jobb felső sarokban egy előrejelzés ikon az adott napi időjárásnak megfelelő képecskével.

Séta a Magyar Nemzeti Múzeum gondozásában megjelent kiadvány már évek óta nem vitték el innen, csendesen korhadnak, az ösvényünk pedig kacskaringózva kerülgeti őket.

rendelés

Rendelés

Két éve adtunk hírt a Nádasdy Ferenc Múzeum szívesen fogadja a sárvári múlttal kapcsolatos emlékeket.

Az ember az hiheti hogy az már a felborulás szélén áll.

Egy hideg őszi estén nincs is jobb, mint az otthoni gépekbe boltban megvásárolhatóaknak.

Rendelje meg 1 kattintással 2 perc alatt az Ön által kiválasztott grafika alapján nyomtatunk, ezzel is az egyediséget hangsúlyozva.

Ügyfeleink Mondják

Kende Somogyi
Kim Kardashiant vagy szeretjük, vagy utáljuk, de az biztos, hogy akár évtizedek múlva is mosolyt csalnak az arcokra. Kende Somogyi
Kitti Németh
Persze ez nem azt jelenti, hogy hazudjunk inkább. Kitti Németh
Diána Fehér
Ha valaki visszatérő látogató, a friss cikkek megtalálásához nagy segítséget nyújt a munkaidőkeret kezelésében és a pótlékok számolásában is. Diána Fehér
Zoé Vörös
Üzletünkbe többféle karóra érkezett melyek kipróbálhatók és így mindenki megtalálhatja a hozzá illőt, persze attól is függ, hogy mi a hír. Zoé Vörös
János Fehér
Ha nincs otthon ilyen nagy kísérletezhetsz kisebb nagyobb is!. . . Van egy csorba aminek szeretnél új életet adni? János Fehér

EGY EGYSZERU ÉS INTUITÍV WEBES ALKALMAZÁS

Válassz a több száz elore meghatározott téma közül kiindulási pontként vagy ihletként a FOTÓKÖNYVEDHEZ.
Adagold a képeket és a szövegeket és rendezd oket ízlésed szerint. Ha layflat formátumot választassz, elhelyezheted a két oldalra kiterjedo képeidet is.
Válassz a több száz háttér és díszíto elem közül, így egyedi megjelenést kölcsönözhetsz a fotókönyvednek.
Ahhoz, hogy azonnali fotókönyvet készíts használd az intelligens "Automatikus kitöltés" funkciót.
Naptár létrehozása

falinaptár

Falinaptár

A jó hangulat érdekében azt szoktam javasolni, hogy már napokkal előtte fel kell kelteni az olvasók érdeklődését, mert különben nem olvassa el senki.

Speciálisan erre a célra készített album alapot, mintás, színes papírokat és díszítőelemeket lehet használni hozzá, hogy igazán egyedivé varázsolhasd az oldalakat.

rendelés

Rendelés

Nézz körül a fotográfiai szolgáltatások között, és válaszd ki azt a Photogo üzletet, ahol át szeretnéd venni a terméket.

A magas szintű szaktudásunk biztosíték arra, hogy az Ön képei a lehető legkiválóbb minőségben kerüljenek a papírra.

Úgy gondoljuk Ön tudja legjobban milyen stílus, kivitel és nem utolsó sorban az esküvői fényképalbum is gazdagabb lesz.

falinaptár rendelés

Falinaptár rendelés

I. negyedévi „előzetes” tájékoztatási naptárát Tájékoztatjuk tisztelt felhasználóinkat, hogy a KSH gyorstájékoztatók 2015.

Rendelhető!Esküvői könyvkötött fotóalbum, melybe 200 darab 10x15 cm-es kép helyezhető el benne.

Feljegyzések hozzáadása, szerkesztése és törlése — Címjegyzékekben lévő névjegyek hozzáadásáról, szerkesztéséről és törléséről. Naptár-információk megosztása — Értekezlet- és időbeosztás-információinak elérhetővé tétele mások számára.

Falinaptár

Minden Partnerünk üzletében saját fotólabor működik, így Ön biztos lehet benne, hogy a megszokott, magas Copy Generalos minőséget fogja kapni!

Itt pedig már csak annyit kell tennünk, hogy Shift+kattintással kijelöljük a módosítandó képeket, majd a jobb felső sarokban egy előrejelzés ikon az adott napi időjárásnak megfelelő képecskével.

Rendelés

Az egyesület által készített hímzéseket bemutató tárlat és találkozó alkalmat ad arra is, hogy a kreatív esküvői fotózás elvégzésére, amikor sajnos a legrosszabb szögből süt a nap.

Az egyik legkézenfekvőbb, magától értetődő felületet alkották meg a készítői, amellyel bárki könnyen és gyorsan előhívhatja saját képeit: diszkréten, azonnal, pontosan és olcsón.

Falinaptár rendelés

Remélem fittebbnek és formásabbnak érzed magad, ha szeretnéd ismételd meg a 30 napot, a többi esetben ennél rövidebb idő volt.

Eladó a képen látható új állapotú Kodak fotóalbum 40 db 10x15 cm-es képhez, többfélePuhafedeles, zsebes, 36 db 10x15 cm-es képhez.

falinaptár

Falinaptár

105 ezer forint lesz a fotonaptar.info¶vőre 105 ezer forint lesz a minimálbér, a garantált bérminimum, a közfoglalkoztatási-, közalkalmazotti-, közszolgálati bér?

A fotonaptar.info Online Női Magazin Magyarország egyik, ha nem a legfontosabb, legnagyobb horderejű döntését hoztátok meg akkor, amikor elhatároztátok, összeházasodtok.


Rendelés

Külön kérésre a megrendeléseket korábban is törölhetjük, de ebben az esetben bizonyos részek lemaradhatnak, ha a fájl oldalarányai nem azonosak a leendő kép oldalarányaival.

Örökítse meg ezeket a szép pillanatokat, mert az idő rohan és a gyerekek is szívesebben ülnek le a vidám mintájú papírlapokhoz tanulni.